Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csirkeleves kínai kellel

2010.09.27

Csirkeleves kínai kellelKép

Hozzávalók:

  • 1 csirkemellfilé,
  • 1 kis hagyma,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • fél fej kínai kel,
  • 1 tyúkhúsleveskocka,
  • 2 evőkanál szójamártás,
  • só,
  • őrölt bors

Elkészítés: A csirkemellet kis kockákra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A kínai kelt is megmossuk, torzsáját kimetsszük, és leveleit csíkokra metéljük. Az egészet lábasba szórjuk, 1,5 liter vízzel felengedjük. A húsleveskockát belemorzsoljuk, a szójamártást hozzáöntjük, lefedjük, és addig főzzük, amíg a hús és a kínai kel meg nem puhul. Végül sóval, borssal ízesítjük, de csak óvatosan, mert a szójamártás önmagában is nagyon sós.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.